Reinigers en Ontvetters

Assortiment Reinigers en Ontvetters bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Ga direct naar: Ontvetters | Reinigers | Poetsdoeken

Toont alle 24 resultaten

Reinigers en ontvetters

Reinigers en ontvetters, wat zijn nu de verschillen? Beiden hebben dezelfde werking, ze maken een oppervlakte schoon. Maar belangrijk is waarom er schoongemaakt moet worden? Wanneer je een oppervlakte schoon wilt hebben, omdat er lijm of kitwerkzaamheden gaan plaatsvinden, gebruik je een ontvetter. Er hecht namelijk geen lijm of kit aan een vet oppervlak. Daarnaast is het belangrijk dat een ontvetter geen residue na laat, het oppervlak dient geheel schoon te zijn om een goede hechting te krijgen.
Ontvetter gebruik je ook wanneer je b.v. machine onderdelen opnieuw wilt smeren. Het oude vet wordt verwijderd met b.v. X-treme Clean of Rapid Cleaner.

Een reiniger is een middel dat oppervlaktes schoonmaakt, maar soms ook beschermd. In sommige reinigers zitten zeepsoorten verwerkt, die niet geschikt zijn om te ontvetten t.b.v. lijmwerkzaamheden.
Zo reinigt een Foam Cleaner moeiteloos glas, vizieren, vitrines en meer, zonder dat deze wegloopt of een blauwe waas na laat. Daarnaast laat het een laagje na, waardoor vingerafdrukken niet direct opnieuw op de ruit komen.
Een Super Wax wordt gebruikt om onderdelen te laten glanzen, maar maakt het oppervlak ook waterafstotend.
Herken je het als RVS een beetje gelig wordt? Reinig dit met RVS Cleaner. Uw RVS glimt weer als nieuw en laat een beschermend laagje achter. Hierdoor is het RVS nadien makkelijk te reinigen.

Onze favorieten?

We hebben een breed aanbod aan reinigers. De Rapid cleaner is een dieptereiniger met een zeer krachtige werking, die zeer vette en vervuilde onderdelen of vloeren weer perfect schoon krijgt. Het is ook te gebruiken in een schrob machine, laat zich makkelijk verdunnen met water om de sterkte te beheersen en is geschikt voor ontvetterbakken voor het reinigen van onderdelen. De Extreme Clean is een vervanger van de reguliere ontvetter maar is veel geconcentreeder en dus heeft u er veel minder van nodig. Door de hoge druk kunt snel en effectief reinigen met een krachtige straal.