Carlack 68

Nu te koop bij TechnischeProdukten.nl, Carlack 68, hét product om uw lak te reinigen en te beschermen tegen weers- en omgevingsinvloeden van buitenaf.

Voor advies, vragen of offerte op maar mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003

 Advies op maat  Gratis verzenden vanaf € 50  Snelle levering

Enig resultaat

Carlack 68

Maak uw lak water en vuilafstotend met Carlack 68 classic.
TechnischeProdukten.nl is blij de producten van Carlack te mogen voeren in haar assortiment. Carlack Classic is het van oudsher Duitse bekende merk om uw lak te beschermen, te reinigen en het te voorzien van een langdurige glans.

Toepassingen en eigenschappen

In één bewerking reinigt Carlack 68 de poriën diep en verwijdert het lak oxidatie, wegvuil, teer en asfalt , olie insecten, remstof van uw lak.
Daarnaast laat het een beschermende polymeerlaag na, wat de lak beschermd tegen UV straling, het zuur van vogelpoep, hars uit bomen en alle andere schadelijke weers- en omgevingsinvloeden.

Historie Carlack

Carlack Gesellschaft fur Technik und Handel is in 1958 opgericht in Duitsland en is al meer dan 50 jaar een internationaal succesvol in innovatieve producten.
Sinds december 2012 is het een dochteronderneming van de Zwitserse Max Lehner Group en produceert het nu exclusief in Zwitserland.
Carlack 68 is het wereldberoemde en klassieke product voor oppervlaktebescherming, verzorging en onderhoud. De producten van Carlack worden gebruikt in de automotive, jacht en luchtvaartsegmenten.

Levering

TechnischeProdukten.nl levert haar producten aan bedrijven uit de bouw, industrie, agri, transport en groensector. Ook de consument koopt de professionele producten bij TechnischeProdukten.nl online.
Wij leveren uw bestelling gratis bij een besteding vanaf € 50,00 excl. BTW. Wilt u uw bestelling afhalen? TechnischeProdukten.nl is gevestigd aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Om er zeker van te zijn of uw product op voorraad staat, adviseren wij u vooraf te bellen naar 0318-769003 of te mailen aan [email protected].

Wilt u dealer worden van Carlack producten? Neem contact op, wij helpen u graag verder.