Ontvetters

Assortiment Ontvetters bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 6 resultaten

Ontvetter kopen?

Wanneer u op zoek bent naar een ontvetter bent u bij TechnischeProdukten.nl aan het juiste adres. Wie bieden diverse reinigers en ontvetters online aan. Onze artikelen zijn ook in onze winkel te Veenendaal te koop. Wij zijn gevestigd aan de Inductorstraat 8.
Er is keuze uit ontvetters op waterbasis en op basis van solventen.

Ontvetters op waterbasis

Rapid Cleaner is een (koud) ontvetter en dieptereiniger op waterbasis.
Deze ontvetter wordt gebruikt voor de meest zware vervuiling en is alkalisch ingesteld. Daarnaast is deze biologisch afbreekbaar. Rapid Cleaner is laagschuimend, waardoor deze in schrobmachines gebruikt kan worden. Ideaal als vloerreiniger van b.v. werkplaatsvloeren.

Ontvetters op solventenbasis

Wanneer je werkt met ontvetters op basis van solventen, heb je altijd een droge ondergrond. Deze ontvetters vervliegen namelijk snel. Het ontvetten van staal gebeurd veel met 213 Solvent Cleaner en wordt veel in combinatie met MSP Lijmkitten gebruikt. Onze 1141 Reiniger Ontvetter wordt gebruikt als ontvetter voordat je siliconenkit aanbrengt. deze ontvetter wordt met een doek aangebracht. Zo ontvet je alleen daar waar de kit komt.
De vervanger van remmenreiniger? Gebruik X-treme Clean, deze hoge druk ontvetter is veel verantwoordelijker te gebruiken dan de standaard remmenreiniger. Zo “dwarrelt” deze niet en is deze veel zuiniger in gebruik. Daarnaast gebruik je X-treme Clean ook voor het verwijderen van b.v. inkt of print op RVS.

Offerte ontvangen?

Technischeprodukten.nl levert de ontvetters van CTN. CTN is het merk van ChemTechniek Nederland, dat haar producten levert aan bedrijven uit de bouw en industrie. Wij bieden u graag een prijs op maat aan. Bel 0318-769003 of mail naar [email protected]