Smeermiddelen

Assortiment Smeermiddelen bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Ga direct naar: Boor en snijolie | Siliconenspray | Lasspray | Kruipolie | Teflonspray & Multispray

Toont alle 11 resultaten

Smeermiddelen bij Technischeprodukten.nl
Bestel smeermiddelen van hoogwaardige kwaliteit met beschermende eigenschappen.
Technischeprodukten biedt een ruim assortiment aan smeermiddelen voor professioneel gebruik.

Teflonspray – hoge druksmering

Teflonspray is een smeermiddel op basis van PTFE, ook wel bekend onder de naam teflon. Smeren met teflonspray wordt gedaan wanneer je een hogedrukbestendigheid nodig hebt, maar ook wanneer er een hoog temperatuurbestendigheid nodig is.
Teflonspray wordt gebruikt voor masten van verreikers, stempels, dekzeilengeleiding, smeren van kettingen, bij boorkolommen en draaibanken, geleiders en meer.

High Tef80 van CTN garandeert een bijzonder langdurige smering, voorkomt slijtage en  verdringt vocht.

Multispray – Universeel smering
Wanneer u op zoek bent naar smeermiddelen voor universeel gebruik, adviseren wij u Multispray. Dit is een universeel smeermiddel dat ideaal werkt voor smeren en beschermen van deze meeste onderdelen.  Daarnaasr is Multispray roestoplossend en vochtverdringend. Eén smeermiddel voor vele toepassingen.

Kruipolie – zware industrie
Soms is multispray niet voldoende als kruipolie, vooral niet bij zware toepassingen.. Wanneer u DB-100 De-Block Oil van CTN gebruikt heeft u een kruipolie voor de meest zware toepassingen.
bij trucks kennen we meerdere problemen met roestvorming, door o.a. pekelwater. Twistlocks losmaken? Gebruik kruipolie van CTN. Luchtdrukventielen van remmen gaan door corrosie ook vastzitten, lagers van luchtdrukleidingen, wielcentreringen en meer. Spuit dit in met kruipolie en laat het kort inwerken. Ook voor demontage en montage van het verenpakket is kruipolie uitermate geschikt.

Bekijk alle smeermiddelen online. Hulp nodig? Bel 0318-769003 en wij helpen u graag op weg.
Offerte aanvragen? Gebruikt u structureel veel teflonspray, kruipolie en andere smeermiddelen en wilt u een offerte op maat? Gebruik maken van magazijn ontzorging, bezoek aan bedrijf of informatie opvragen. Bel ons of mail naar [email protected]
Wij helpen u graag.