Boor en Snijolie

Assortiment Boor en Snijolie bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 2 resultaten

Boor en snijolie kopen?

Om metaal te bewerken wordt er gebruik gemaakt van boor en snijolie. Dit beschermt en koelt het oppervlakte, maar ook uw gereedschap.

Boorolie of snijolie wordt ook wel eens een metaalbewerkingsolie genoemd.
Technischeprodukten.nl levert diverse boor en snijolies.

Wanneer u boorolie Cutting oil gebruikt, heeft u een hoogwaardige snijolie met sterk klevende eigenschappen. Cutting Oil is uitermate geschikt voor boren, tappen, draaien, frezen en snijden en zorgt ervoor dat zowel gereedschappen als de ondergronden een langere levensduur kennen. Zeer geschikt voor extreem hoge drukbelasting. Cutting Oil geeft een perfecte smering en koelt de ondergrond en het
gereedschap. Geeft een mooi afgewerkt oppervlak.

Gebruiksaanwijzing

Schudt de spuitbus goed voor gebruik en breng de boorolie direct op het (snij) gereedschap of oppervlakte aan. CTN boor en snijolie is licht schuimend, waardoor deze niet wegloopt van het te bewerken opppervlak.

Koop uw boorolie in spuitbus, 5 liter verpakking of een hoogwaardige chloorvrije boorolie in 300 ml verpakking.

Levering TechnischeProdukten.nl
Wanneer u een bestelling plaatst bij TechnischeProdukten.nl, wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden met pakketpost. Dit kan DPD of DHL zijn. Wanneer uw bedrijf gevestigd is in de directe omgeving van Veenendaal, wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd. Wilt u uw bestelling afhalen? Dat is geen probleem. TechnsicheProdukten.nl is gevestigd in het pand van CTN aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.

Bel 0318-769003 of mail aan [email protected] en wij zorgen dat uw bestelling klaar ligt. Wilt u liever eerst een offerte ontvangen voor het kopen van boorolie in grote aantallen? Mail naar [email protected] en de offerte wordt u toegemaild.