Lasspray

Assortiment Lasspray bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Enig resultaat

Lasspray kopen?

Bent u op zoek naar lasspray voor uw bedrijf?
Ook in lasspray zijn er diverse soorten te leveren. TechnischeProdukten.nl levert “maar” één soort, simpelweg omdat deze als beste uit de test komt.

Lasspray Easy Weld laat een watervrije beschermlaag achter en verhindert het vastbranden van las spetters aan de oppervlakte, gasmondstukken, lasmallen en werkstukken.

Gebruik lasspray voor een betere en mooiere las. Geen afbikken of afslijpen. Easy Weld lasspray kan ook gebruikt worden op materialen die nog gespoten moeten worden. Easy Weld is de doorlasgrondverf voor de lasindustrie:

  • Gebaseerd op plantaardige oliën
  • Porie vrij
  • 10 % werkstof
  • Voor Co2 en elektrode laswerken

Smeermiddelen en Technische Sprays van CTN

Naast Easy Weld levert TechnischeProdukten ook alle andere smeermiddelen en technische sprays van CTN. Denk hierbij aan Boor en snijolie, teflonspray, multispray, maar ook smeervetten en veel meer.

Offerte Lasspray ontvangen?

Wilt u een offerte voor lasspray ontvangen? Informatie over ons assortiment of weten wat wij voor u kunnen betekenen? TechnischeProdukten.nl is onderdeel van ChemTechniek Nederland BV. ChemTechniek Nederland, ook wel bekend onder haar merknaam CTN, ontwikkeld en levert lijmen, kitten en smeermiddelen voor de bouw en industrie. Wanneer u deze producten gebruikt in uw bedrijf en interesse heeft in een offerte op maat, horen wij dat graag. U kunt bellen naar 0318-769003 of mailen aan [email protected] 

Levering

Wanneer u besteld bij TechnischeProdukten.nl worden de goederen geleverd via DHL of DPD of onze transporteur wanneer het om palletzendingen gaat. Is uw bedrijf gevestigd in de omgeving van Veenendaal? Dan komt onze eigen bezorgdienst de goederen bij u afleveren. Wanneer u uw bestelling wilt afhalen is dat geen enkel probleem. Wij zijn gevestigd aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Het grootste deel van ons assortiment is uit voorraad leverbaar. Rodac Luchtgereedschap wordt speciaal voor u besteld. (op kitspuiten na). Wilt u weten of uw product op voorraad is? Bel 0318-769003.