Teflonspray & Multispray

Assortiment Teflonspray & Multispray bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 3 resultaten

Teflonspray

Teflonspray is een smeermiddel op basis van PTFE.
Het is vast bekend dat wanneer twee delen over elkaar heen bewegen, dit wrijving veroorzaakt of schurende geluiden. Wrijving betekend slijtage en om dit te voorkomen wordt er gewerkt met een smeermiddel. Teflonspray is een smeermiddel dat gebruikt wordt wanneer een hoge drukbestendigheid vereist is. Teflon, oftewel PTFE kunt u zien als kleine flexibele kunststof kogeltjes die de meeste ondergronden spiegelglad maken.
Zo kunt u teflonspray van CTN, de High Tef80 ook wel zien als vloeibare kogellager.

De spuitbussen met teflonspray hebben een dubbele stijgbuis, hierdoor is deze in alle standen spuitbaar, zonder verlies van drijfgas.
Teflonspray garandeert een bijzonder goede en langdurige smering in een groot temperatuursgebied namelijk van -50°C tot +250°C.

Toepassingen Teflonspray

De High Tef80 kunt u gebruiken in de vervoerssector, aannemerssector, metaalsector en overal waar een goede hoge drukbestendige smering vereist is.
Gebruik High Tef80 voor smering van masten van verreikers, stempels, raamgeleiders, dekzeilengeleiding, boorkolommen geleiding en veel meer.

Multispray MS-500

Multispray is een smeermiddel op basis van minerale oliën en kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Allereerst is het een unieke smering voor vele toepassingen. Het maakt vastgeroeste delen los, beschermd kunststoffen en is vochtverdringend.
Het gebruik van MS-500 garandeert een 5x langere werking dan de meest bekende multispray. De Ms-500 is ontwikkeld voor de industrie waar hoge eisen aan smeermiddelen worden gesteld.
Multispray van CTN heeft uitstekende penetrerende eigenschappen. Het verspreid zich snel om zo door te dringen daar waar het nodig is.
Het verdrijft vocht moeiteloos en geeft daarna een bescherming tegen vocht.
Ms-500 is volledig vrij van siliconen en daarom te gebruiken in omgevingen waar gespoten of geschilderd wordt.
Onderhoudt uw deurrubbers en andere rubbers met MS-500. Ze worden beschermd en gevoed tegen uitdroging. Kunststoffen worden weer als nieuw en metalen worden beschermd tegen corrosie.

Offerte ontvangen voor Teflon spray en Multi Spray?

Werkt u veel met deze smeermiddelen? TechnischeProdukten.nl is onderdeel van ChemTechniek Nederland BV en levert haar producten aan bedrijven uit bouw, agri, transport en industrie. Daarnaast doen wij magazijnontzorging in diverse werkplaatsen en nachtdistributie naar servicemonteurs. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Offerte op maat ontvangen? Bel 0318-769003 of mail aan [email protected]