Smeervetten

Assortiment Smeervetten bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Ga direct naar: Teflonvet | Universeel smeervet | Montagevet / Spray | NSF Smeervet | Vetspuiten

Toont alle 14 resultaten

Smeervetten in schroefpatronen

Smeervetten Kopen? Welk smeervet is geschikt voor uw toepassing?

Aan de huidige moderne machines worden hoge eisen gesteld. Daarom is onderhoud zeer belangrijk, vooral op het gebied van smering.
Tegenwoordig zijn er veel smeervetten op de markt, het probleem is dus, welke moet u gebruiken?

Als er 2 materialen over elkaar schuiven ontstaat er wrijving, wrijving kan slijtage veroorzaken. Het is dus belangrijk om tussen bewegende delen een smeervet aan te brengen.

Teflonvet – hogedrukvet

Technischeprodukten levert meerdere smeervetten, waaronder teflonvet.
Dit is een hoge drukbestendig vet. Teflon geeft een langdurige snering en is erg geschikt voor lagers die niet regelmatig gesmeerd kunnen worden.
Daarnaast wordt het veel gebruikt voor (kogel) lagers, glijlagers, aandrijfsytemen, alle soorten geleiden, masten van kranen, penbusverbindingen en meer. Het druppelpunt bij Teflonvet (CTN PTFE ProTef Grease) ligt boven 260 graden. De temperatuurbestendigheid is tot wel 150 graden.

Wist u dat vet tegenwoordig verspoten / verneveld kan worden? Zie hier onze Eco Lube vetvernevelaar.

Vetpatronen voor universeel gebruik

Wanneer u op zoekt bent naar vetpatronen voor universeel gebruik, adviseren wij de  Multi Power Grease. Dit is een hoogwaardig groen smeervet voor zwaarbelaste toepassingen. Juist voor langzaam lopende lageringen in grondverzet en landbouwmechanisatie en industrie blijft deze zeer stabiel. Geeft een goede kraagvorming waardoor binnendringen van modder, vuil en water wordt teruggedrongen.

Ook vetpatronen voor de levensmiddelenindustrie zijn bij TechnischeProdukten.nl te verkrijgen. Kijk hier voor onze Food Grease Vetpatronen.

Meer advies, bezoek van een vertegenwoordiger of een offerte? Dat kan, bel of mail ons voor meer informatie 0318-769003 – [email protected]