Vetspuiten

Assortiment Vetspuiten bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 7 resultaten

Vetspuiten, de verschillen uitgelegd

Bent u op zoek naar een vetspuit? Wanneer kies je welke vetspuit?
Vetspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen. De keuze wordt mede bepaald door hoe vaak u smeert.

Schaarvetspuit

Een schaarvetspuit wordt ook wel een tweehandsvetspuit genoemd. De naam zegt het dan eigenlijk al. Deze vetspuit moet met twee handen bediend worden. Door met twee handen te werken, kunt u meer druk uitoefenen dan met een 1hands vetspuit en heeft u meer vetopbrengst. Het nadeel is dat u eigenlijk 1 hand tekort komt. Daar is gelukkig iets nieuw op gevonden, namelijk de vetnippelklem. Wanner u het product vetnippelklem bekijkt, vindt u ook een handige video van de werking ervan. U klemt deze klem op de nippel, waardoor u beide handen vrij heeft om de vetspuit te bedienen. Dat is makkelijk toch?

Eenhandsvetspuit

En eenhandsvetspuit is met 1 hand te bedienen. Hierdoor heeft u altijd 1 hand vrij om het vetkopje op de nippel te zetten. Dit kan tegenwoordig ook met een vetnippelklem waardoor u de andere hand vrij heeft.

Vetspuit op lucht en accu

Wanneer u veel werkt met smeervet kan een vetspuit op lucht of vetspuit of accu veel voordelen bieden. De accu vetspuit wordt geleverd in een complete koffer met extra accu.

Vet vernevelen

Wist u dat vet ook verneveld kan worden? Met de Eco Lube spuitpistool vernevelt u vet eenvoudig over b.v. masten van kranen. Dit is een zuinige en schone manier van werken met vet. Alle informatie en demonstratie video vindt u bij Eco Lube Shuttle Spuitpistool  Dit spuitpistool wordt d.m.v. lucht/compressor aangedreven.

Advies en informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze vetspuiten, smeervetten en handige accessoires? Bel 0318-769033 of mail naar [email protected]

Ontvang een prijs op maat wanneer u veel met smeervetten werkt. Wilt u advies, bezoek van een vertegenwoordiger of bij ons langskomen? Dat kan. Wij zijn onderdeel van ChemTechniek Nederland (CTN) en gevestigd aan de Inductorstraat 9 te Veenendaal.